Servicii funerare complete in Satu Mare prin Medve Company Fun SRL

Informatii utile

De stiut

Familie indurerata,

in clipele grele de dureri aveti nevoie de un sprijin pentru a putea trece de acel clipe grele din viata omului. Am infintat firma noastra pentru a va acorda un sprijin in aceste momente deoarece stim ce poate inseamn in clipele grele un sprijin, un cuvint frumos, o indrumare, o informatie sau preluarea sarcinilor neplacute care de ivesc in clipele de doliu.

Cu urmatoarele informatii incercam sa ajutam familile indurerete.

Politica noastra este: Familia sa fie ajutata cum ne-ar placea si noua. Reclama buna este familia multumita.

 

1. Deces la spital

Este important de stiut ca dupa 24 de ore dupa ora decesului se elibereaza Certificatul de deces.

Va informati pe sectia unde s-a intamplat decesul si la Patologie pentru a elibera certificatul constatator de deces.

Daca nu doriti autopsia decedatului, trebuie completat un formular (de catre o persoana din familie sau un prim apartinator).

In spital nu poate fi obligat nimeni sa-si faca achizitionarile pentru inmormantare, aveti la dispozitie 24 de ore sa va cautati cea mai ieftina si cea mai buna firma de funerare din oras.

Pentru eliberarea certificatului de deces se apeleaza intotdeauna la primaria din localitatea unde s-a intamplat decesul.

Pentru orice alte informati sau rezolvarea actelor apelati cu incredere la noi.

 

2. Deces la casa

Trebuie anuntat medicul de familie prin telefon sau personal de cazul de deces. Medicul de familie dupa 12 sau 24 de ore poate elibera Certificatul Constatator de Deces sau in caz special  Medicul de familie emite o Adeverinta.

Numai pe baza actului emis de medic se poate transporta decedatul la capela.

Trebuie anuntata firma preferata de funerare pentru transportul decedatului si rezolvarea toaletei (imbracatul, balsamarea, cosmetizarea, igienizarea, etc.)

Daca decesul este suspect trebuie anuntata Politia (crima, sinucidere, accident sau alte motive suspecte, etc.)

 

3. Deces in strainatate

Este important de stiut ca certificatul de deces decesul se elibereaza in localitatea in care sa intamplat decesul. Pentru mai multe informatii sa ne contactati prin telefon sau personal.

Call Now Button